Over Neone Nederland

Het bedrijf

Neone Nederland is een dynamisch bedrijf met een personeelsbestand van ongeveer 10 medewerkers, en ongeveer een zelfde aantal externe medewerkers die op opdrachtbasis worden ingehuurd. Wij zijn gevestigd op het Industrieterrein Apeldoorn-Zuid, in Apeldoorn.

Neone Nederland is toonaangevend full service dienstverlener voor de taxibranche, beter gezegd de markt voor het kleinschalig personenvervoer (taxi’s en bussen tot 9 personen). Neone Nederland levert een compleet scala aan producten en (elektronische) diensten. Van mobiele data- en telecommunicatiesystemen, elektronisch betalen en plaatsbepaling tot individuele producten zoals taxameters, dataterminals, printers en boekingssystemen.

Wij streven naar het beste, en besteden tijd en aandacht aan het luisteren naar onze opdrachtgevers. We proberen zorgvuldig en planmatig te zijn in alle projecten, groot en klein, en verlenen graag service en ondersteuning bij het werk van onze opdrachtgevers. Door die producten en diensten te leveren die bij hen passen, die betaalbaar zijn, en die een verbetering opleveren in ons beider werk.