Vacatures

Werken bij Neone Nederland

Werken bij Neone Nederland B.V.

Neone Nederland dankt haar sterke marktpositie mede aan dezelfde bedrijfsfilosofie: slagvaardig en snel de klanten- en consumentenbehoeften vervullen en een constant hoge kwaliteit nastreven in zowel producten, diensten als processen. Vanzelfsprekend verwachten wij ook van onze medewerkers die instelling. Neone Nederland groeit snel, heel snel. En dat kan alleen dankzij de kwaliteit van onze mensen.

De bedrijfscultuur binnen Neone Nederland kenmerkt zich door een open communicatie en de ruimte die medewerkers krijgen voor het ontplooien van nieuwe initiatieven. Ons werk is immers voor een belangrijk deel mensenwerk. Dat vereist maximale interactieve communicatie en optimale betrokkenheid bij zowel de groep als geheel als ieder afzonderlijk individu. De mens bij Neone Nederland staat voorop.


Ervoor willen gaan

Neone Nederland kenmerkt zich vooral door een "doe-maar-gewoon"-sfeer. Bij ons geen schreeuwerige dikdoenerij, maar wel 100% inzet en enthousiasme van al onze mensen. Werk je bij Neone Nederland, ongeacht in welke job, dan heb je met al jouw collega's in elk geval een eigenschap gemeen: je wilt er absoluut voor gaan! Want de kwaliteit van onze mensen staat borg voor het hoge, constante niveau van onze producten en onze dienstverlening.


Volop kansen op een afwisselende job

De activiteiten van Neone Nederland concentreren zich vooral op de personenvervoersmarkt. En we steken niet onder stoelen of banken dat juist dit een sterk groeiende markt is, waar Neone Nederland inmiddels tot de grootste speler wordt gerekend. Dat betekent dus dat wij, juist door die groei, voortdurend op zoek zijn naar daadkrachtige, enthousiaste mensen. Mensen met inzicht in en affiniteit met de informatie- en communicatietechnologie.